Les vostres visites, en números

dissabte, 3 de juliol del 2010

Gangues d'estiu?

A partir del dia 28 de juny trobarà en els nostres establiments les millors rebaixes, amb uns descomptes inaudits: del 50-75-99%! si es pensava que les del '79 no eren superables, deixi's sorprendre. Les rebaixes rebaixades, com mai havia imaginat, ja són aquí! L'etiqueta -en castellà, ésclar- no l'enganyarà. Després de quatre temporades esperant el producte, podrà endur-se la ganga de l'estiu.

La nostra marca, TC (Teltornem Castrat), és la garantia. No la trobarà enlloc més. No es deixi entabanar pels productes que compren tots: com diríem a la lomanesa, el gust del "poble" no és selecte. La veritable ganga de la temporada només l'oferim nosaltres. No es parla d'una altra cosa. Perquè som el fenomen de l'estiu. Li assegurem que se'n recordarà durant uns quants lustres.

LLETRA PETITA: Les nostres rebaixes són tan extraordinàries i irrepetibles que no recullen alguns dels drets del consumidor en campanyes habituals. No s'acceptaran reclamacions de l'Agència Catalana de Consum en els supòsits següents:

1- El consumidor exigeix les mateixes garanties del producte que abans de les rebaixes
2- El consumidor vol retornar l'article si se'l troba deteriorat (ja li hem dit: la marca no enganya!)
3- El consumidor exigeix una fulla de reclamació (vagi a Estrasburg a buscar-la)

Són gangues de l'ofici... L'ofici d'(entossudir-se a) ser català.
http://www.somunanacio.cat/www/somunanacio/ca/manifestacio/adhesions/institucions.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada