Les vostres visites, en números

diumenge, 5 de desembre del 2010

Gràcies per les 2.000

Si bevem (es tracti d'una veguda alcohòlica o no, dependrà de cadascú), ho fem perquè el cos ens ho demana. Si dormim, és perquè el cos ens hi empeny: necessitem fer un reset cada X hores. Si patim insomni, és perquè el cap -la màquina tecnològicament més complexa que s'ha inventat mai- ens està reclamant una atenció que no li prestem. Si estimem, és perquè ho necessitem com l'aire que respirem. Si escrivim, és perquè necessitem donar forma a una reflexió i perquè volem que ens llegeixin. Necessitem que algú ens reafirmi. Necessitem comunicar-nos. Saber que hi ha algú a l'altra banda. Algú que reaccioni. El bloc és com un generador d'energia que a molts ens fa sentir vius.

L'altre dia, en un dinar familiar, el meu germà -sempre atent (moltes gràcies, saps que t'estimo!)- em va qüestionar per què no tenia un comptador de visites. No m'ho havia plantejat (potser, insconscientment, per no endur-me cap decepció: com quan sé que m'he engreixat i evito mirar la bàscula que tinc al lavabo). Però avui tafanejant dins les entranyes de Blogger he descobert l'opció del comptador i m'hi he tirat de cap. La sorpresa ha estat comprovar que el meu humil bloc ha tingut fins ara més de 2.000 visualitzacions! Gràcies a tots aquells que algun dia hi heu entrat. Sou l'energia d'aquest generador.

2 comentaris:

  1. De res, dona. Segueix generant energia i en rebràs ;)

    ResponElimina
  2. Ets un sol, Sita! ;-)) Jo també espero les teves actualitzacions al bloc, eh?!

    ResponElimina